Met ingang van 25 mei 2018 treedt de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) in werking. Dit betekent dat regels gelden voor de verwerking van persoonsgegevens. Zowel bij de verwerking van persoonsgegevens door Van Haeren Advies zelf als bij de verwerking van persoonsgegevens in opdracht van een klant van Van Haeren Advies. 

Voor de verwerking van persoonsgegevens door Van Haeren Advies geldt het Beleid verwerking persoonsgegevens door Van Haeren Advies* (privacybeleid).

Verwerkt Van Haeren Advies persoonsgegevens in opdracht van klanten (voornamelijk als wij de loonadministratie van een klant doen) dan gelden de Algemene voorwaarden Van Haeren Advies als verwerker*.

Omdat het mogelijk is dat de voorwaarden door nieuwe inzichten in de AVG nog aangepast moeten worden, kunnen er vooral de eerste maanden na 25 mei 2018 nog regelmatig aanpassingen plaatsvinden.

 

Met ingang van 1 juli 2018 gelden bij de uitvoering van opdrachten en overeenkomsten door Van Haeren Advies de  Algemene voorwaarden Van Haeren Advies per 1 juli 2018* .

 

*De voorwaarden kunt u als PDF bestand inzien en downloaden door op de vetgedrukte en onderstreepte tekst te klikken. U kunt de voorwaarden ook lezen op de website door op de gewenste voorwaarde onder deze tekst te klikken.